Reading met bijenwas tekening

Een bijenwas consult is een prachtige manier om inzichten en boodschappen helder te maken. Kleuren geven energie af en kunnen dingen vertellen over wie jij bent en wat er in je leeft.

In een bijenwas kaart kunnen dingen naar voren komen die te maken hebben met jouw verleden, en waar je tegen aan loopt in je huidige leven. Ook komt het geregeld voor dat een dierbare overledene zich kenbaar maakt en dan een boodschap doorgeeft die voor jou is bestemd

Het uitgangspunt van een bijenwas consult via Medium Creatief Centrum de Witte Arend is om jou in je eigen oorspronkelijke kracht te zetten. Een bijenwas kaart is een krachtige tool om tot zelfinzicht te komen.

Wat is een bijenwas kaart?

Aan de hand van speciaal glad papier en een warmte bron worden diverse kleuren bijenwas verwarmd. De kleuren worden intuïtief gekozen, en worden laag voor laag aangebracht. Tijdens het maken van een bijenwas tekening wordt er in een trance staat gewerkt. Door middel van afstemming met de spirituele wereld, en afstemming op jou als persoon ontstaan er symbolen, patronen en informatie welke aan jou worden doorgegeven.

Welke twee mogelijkheden zijn er om een bijenwas reading aan te vragen?

1. Persoonlijk consult/reading met bijenwas op locatie : De kaart inclusief de informatie die doorkomt wordt ter plekke gemaakt. Na afloop van deze reading krijg je via de e-mail een foto van de bijenwas kaart en bijbehorende tekst toegezonden. Zodat je alles nog eens rustig kan doorlezen. De bijen was kaart krijg je na afloop mee.

2. Online via Zoom: Bij een online reading is de bijenwas kaart van te voren gemaakt. Vind je het prettig om in je eigen vertrouwde omgeving een bijeen was reading te ontvangen, dan is een online Zoom reading een goed alternatief.  Na afloop van de online reading krijg je via e-mail een foto van de bijenwas tekening en bijbehorende tekst toegezonden. Zodat je alles nog eens rustig kan doorlezen. De bijenwas kaart wordt nagezonden via de post.

 

Wil je een afspraak maken voor een reading met een bijenwas tekening? Neem dan contact op.

Openingstijden: Op afspraak

E-mail: info.mediumcreatiefcentrum@gmail.com

Tel nr: 06-24542841

Consult ter plekke: €45 – 40 minuten

Consult digitaal: €45 – 30 minuten

Note:  In overleg wordt er een tijd en datum ingepland.Je ontvangt daarna een betaalverzoek.

  • Indien betaling niet voor aanvang van het ingeplande online consult op rekening is bijgeschreven kan het online consult geen doorgang vinden.

* Voertaal is Nederlands

 

 

Locaties: Meppel en omstreken – Overijssel/Drenthe.