Spirituele gids tekening laten maken

Johanna White Eagle Wolf maakt spirituele gids tekeningen en krachtdier/ totemdier tekeningen met pastel krijt. D.m.v contact met de spirituele wereld komt er altijd een krachtige boodschap mee die voor jou bestemd is.

Gidsen tekening

Door middel van trance staat wordt er een spirituele gids vastgelegd op papier. Van te voren weet Johanna niet welke persoonlijke gids er doorkomt.  

  • Om een goede treffende tekening te maken is er 1 foto van jou zelf, je voornaam, achternaam en je geboorte datum nodig. Daarna stemt Johanna zich af en ontstaat wat er mag ontstaan voor jou. Na afloop krijg je via e-mail een foto toegezonden via jouw gids, en een persoonlijke boodschap die bestemd is voor jou.
  • Je kunt kiezen om de originele tekening op te laten sturen naar jou huisadres.

Na zending via POST NL vind altijd aangetekend plaats. Dit betekend dat er extra kosten in rekening worden gebracht voor het aangetekend verzenden.

Wat is een spirituele gids?

Spirituele gidsen hebben veel aardse levens geleefd. Een gids kent alle menselijke emoties die gepaard gaan met het menselijke aardse bestaan. Hun innige wens is om jou vooruit te helpen. Ze ondersteunen graag bij jouw transformatie naar liefde en compassie. Ten eerste voor jou jouw zelf, zodat jij jou ziele opdracht/geboorterecht ( talenten ) in het aardse bestaan volledig kan gaan uitdragen. Tegelijkertijd zijn ook alle hoofd gidsen doelgericht op een groter universeel geheel.

Hoofdgidsen zijn zich volledig bewust van hun taak om vele soms nog gedoofde lichten te laten stralen. Ook kunnen zij het soms lastig vinden om tot de mens door te dringen. Wanneer je bewust wordt van de moeite die wordt gedaan om jou te bereiken. En je uit je dankbaarheid naar hun dan worden deze gidsen ook opgetild naar een hoger niveau.

  • Overleden familieleden kunnen jouw ook ondersteunen bij de begeleiding, maar zij zijn nooit jouw hoofdgids. Jou hoofd gids ken je meestal al heel erg lang. Deze hoofdgids gids is altijd met jou verbonden tijdens al je levens op aarde en tussen de levens in. Gidsen zijn dus persoonsgericht. Engelen zijn helpers die grote aantallen mensen tegelijk op aarde begeleiden en inspireren.

Je spirituele gidsen zijn vol mededogen, begrip en geduld. Zij zijn soms kort en duidelijk als dat nodig is. Ze leggen je nooit zaken op. Ze hebben gevoel voor humor en zijn wijs. Ze zijn jouw beste vriend en raadgevers. Ze verheugen zich erop om op een bewuster niveau met je samen te kunnen werken, als jij je daarvoor open wilt stellen.

  • Een gidsen tekening kan een doeltreffende manier zijn om je gemakkelijker open te stellen voor jou gids.

 

 

 

 

Wil je een afspraak maken voor het maken van een gids tekening? Neem dan contact op via e-mail.

In overleg wordt er een tijd en datum ingepland om voor jou een gidsen tekening te maken. Je ontvangt daarna een betaalverzoek vooraf gaand aan jouw gidsen tekening.

  • Indien betaling niet voor aanvang van jouw geplande gidsen tekening binnen is. Kan de tekening helaas geen doorgang vinden. Voertaal is Nederlands

Nadere info:

Formaat papier: A3

Materialen: Soft pastel

Prijs: €85,-

Kosten aangetekende verzending POST NL: € 9,25

 

 

 

 

Krachtdier/totemdier tekening laten maken

Johanna kan tevens d.m.v trance staat krachtdieren/totemdieren vastleggen op papier. Van te voren weet Johanna niet welke persoonlijke krachtdier/totemdier er doorkomt voor jou.

  • Om een goede treffende tekening te maken is er 1 foto van jou zelf, je voornaam, achternaam en je geboorte datum nodig. Daarna stemt Johanna zich af en ontstaat wat er mag ontstaan voor jou.

Na afloop krijg je een foto toegezonden via e-mail van jouw gids, en een persoonlijke boodschap die is doorgekomen voor jou

  • Je kunt kiezen om de originele krachtdier/totemdier tekening op te laten sturen naar jou huisadres.

Nazending via POST NL vind altijd aangetekend plaats. Dit betekend dat er extra kosten in rekening worden gebracht voor het aangetekend verzenden.

Wat zijn Krachtdieren of totemdieren?

Ze worden ook wel spirit animals genoemd. Het zijn dieren die in de spirituele wereld gezien worden als gidsen/ helpers voor individuen. Ze beschermen, begeleiden en geven inzichten.

Ieder dier draagt een medicijn in zich een eigen kracht, betekenis of gave. Verbinding met jouw krachtdier kan talloze belangrijke inzichten geven. Het kan jou helpen bij een thema in je leven dat bijvoorbeeld om heling vraagt. Misschien is er een bepaald dier waartoe je je aangetrokken voelt. Net als bij een menselijke gids kan een betaald dier al bij je zijn vanaf de geboorte.

 

Johanna kan zich verbinden via de spirituele wereld met krachtdieren en totemdieren die voor jou op dit moment belangrijk zijn.

 

Wil je een afspraak maken voor het maken van een krachtdier/totemdier tekening? Neem dan contact op via e-mail.

In overleg wordt er een tijd en datum ingepland om voor jou een gidsen tekening te maken. Je ontvangt daarna een betaalverzoek vooraf gaand aan jouw krachtdier/totemdier tekening.

  • Indien betaling niet voor aanvang van jouw geplande krachtdier totemdier tekening binnen is. Kan de tekening geen helaas doorgang vinden. Voertaal is Nederlands.

Nadere info:

Formaat papier: A3

Materialen: Soft pastel

Standaard prijs: €85,-

Note: Nazending via POST NL vind aangetekend plaats.

 

Kosten aangetekende verzending POST NL: € 9,25

 

 

 

 

 

Locaties: Meppel en omstreken – Overijssel/Drenthe.