workshops sjamanistisch gerelateerd & indiaanse kralen kunst!

sjamanisme Indiaanse kralenkunst

 

Je bent aangekomen op de overzicht pagina sjamanistisch gerelateerde workshops van Medium Creatief Centrum de Witte Arend.

Hieronder zie je het aanbod van alle sjamanistisch gerelateerde workshop die worden gegeven. Lijkt één van de workshops jou leuk om te volgen? Bekijk onze agenda. Neem gerust contact op of meld je aan.

 

WORKSHOP

Tweedaagse workshop: Weef je eigen Miyuki kralen armband’.

In deze tweedaagse Miyuki kralen weef workshop leer je de techniek van het kralen weven. Met deze techniek kan je heel veel ander prachtige dingen maken.

 

WORKSHOP

Maak je eigen Miyuki kralen medaillon

Een Miyuki kralen medaillon maken is net als bij het Miyuki kralen weven een basis waarmee je diverse kanten op kunt. Heb je eenmaal de smaak te pakken dan ben je niet meer te stoppen in je eigen creativiteit!

 

WORKSHOP

Maak je eigen medicijn buidel

In deze workshop, leert je de techniek van het maken van een medicijn buidel. In deze workshop word er alleen de leren buidel gemaakt.

Wil je leren om ook kralen werk te bevestigen op jou medicijn buidel dan is het een echte aanrader om de combinatie workshop ( medicijn buidel en kralen medaillon ) te gaan volgen.

 

WORKSHOP

Dit is een twee daagse workshop: Maak je eigen sjamanen ratel.

Tijdens deze workshop maak jij jouw eigen sjamanen ratel. Het proces van binnenkomst tot aan het eind product begint meteen zodra je binnenkomt. Hier krijg je uitleg over op de plek zelf.

 

WORKSHOP

Dit is een tweedaagse workshop: Maak je eigen navelstreng buidel.

Je maakt in deze workshop  een navelstreng buidel in de vorm van een dier. Dit is een erg leuke workshop voor aankomende grootouders die de eigen gemaakte navelstreng buidel na afloop cadeau kunnen doen aan hun dochter, kleindochter of schoondochter.

 

WORKSHOP

Dit is een tweedaagse workshop: Maak je eigen baby mocassins.

Tijdens deze workshop leer je werken vanuit een patroon. Je leert in deze workshop tevens hoe je kralen bevestigd alvorens jij jouw mocassins in elkaar zet. Dit is net als de workshop ‘maak je eigen navelstreng buidel ‘ een erg leuke workshop voor aankomende moeders en aankomende grootouders die de eigen gemaakte baby mocassins na afloop cadeau kunnen doen.

 

workshop

Dit is een tweedaagse workshop: Maak je eigen krachtschild

Een krachtschild kan een belangrijke hulp middel zijn ter ondersteuning van verschillende zaken die spelen in het leven. Dit is een fantastische twee daagse workshop om te ervaren hoe er wordt samengewerkt met helpers en krachtdieren  uit de spirituele wereld.

 

workshop

Dit is een tweedaagse combinatie workshop: Maak je eigen medicijn buidel & Miyuki kralen medaillon.

In deze combinatie workshop maak je een kralen medaillon authentieke wijze, en maak je tevens een medicijnbuidel van leer.

Het is de bedoeling dat je gaat leren hoe jij jouw eigen gemaakte kralen medaillon kan gaan verwerken op een eigen gemaakte leren medicijn buidel.

 

Locaties: Meppel en omstreken Overijssel/Drenthe.

lAYOUT ALLE PAGINA'S!